Libnet.ro
UNICEF

22:15

24 septembrie, Ziua Nationala de Curatenie. Let`s Do It, Romania!, cea mai mare revolutie a voluntarilor

Adevărul Adevărul,
24 septembrie, Ziua Nationala de Curatenie. Let`s Do It, Romania!, cea mai mare revolutie a voluntarilor

Pe 24 septembrie, voluntarii vor face tara luna in cadrul unei noi editii a Let`s Do It, Romania!. Cea mai mare miscare sociala din Romania, cu peste 1. 000 de voluntari implicati in 6 ani de activitate are drept scop o tara cu deseuri zero, iar valorile pe care le promoveaza in fiecare zi sunt pasiunea, increderea, respectul pentru natura si implicarea. continuă pe Adevărul

Directorul Institutului pentru Fizica Pamantului: Seismul produs in noaptea de 24 septembrie a avut un mecanism destul de ciudat

Constantin Ionescu, directorul general al Institutului pentru Fizica Pamantului, a declarat ca seismul cu magnitudinea de 5,3, produs in noaptea de 24 septembrie, a avut un mecanism destul de.

24 septembrie in istorie: Profetul Muhammad isi termina marele pelerinaj. Rusii inventeaza saptamana de cinci zile

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 24 septembrie .

Lets do it, Romania! a dat startul inscrierilor pentru Marea Curatenie de pe 24 septembrie

Romanii sunt asteptati pe 24 septembrie, intre orele 9. 00 si 15. 00, pentru al cincilea an consecutiv sa se uneasca pentru a face curatenie. Voluntarii se pot inscrie online fie pe site-ul Lets do it, Romania!, fie descarcand aplicatia cu acelasi nume pentru iPhone si Android.

Horoscop zilnic, 24 septembrie 2016. Posibile aventuri erotice pentru Gemeni

Horoscop zilnic, 24 septembrie 2016. Gemenii au ocazia unor aventuri erotice de neuitat, Scorpionii iau decizii importante, iar Varsatorii s-au saturat sa fie manipulati de persoana iubita.

HOROSCOP 24 septembrie. Varsatorii vor cunoaste persoane importante care-i vor ajuta sa avanseze in cariera

Horoscop maine, 24 septembrie. Varsatorii vor cunoaste persoane importante care-i vor ajuta sa avanseze in cariera, iar Gemenii sunt pusi pe distractie astazi. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )